-->

7. juni 2022

Reåpner sydenrute fra Torp

Populær sydenrute tilbake på Torp neste vinter (Norwegian)

Kommende vinter skal Norwegian igjen fly en populær vinterrute fra Sanefjord lufthavn.
Ruten har ikke vært operert siden utbruddet av pandemien.


– Tenerife og Gran Canaria er destinasjoner som står høyt på listen over steder nordmenn ønsker å besøke i den kalde årstiden. Vi fortsetter å utvide tilbudene fra byer i Norge med direkteruter til disse populære destinasjonene for vintersesongen, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Sammen med ruten fra Sandefjord til Gran Canaria, gjenåpnes ruten fra Bergen til Tenerife og en ny rute fra Stavanger til Tenerife.

 - Det er veldig hyggelig at Norwegian kommer med denne populære vinterruta. Norwegian har mange lojale kunder i regionen vår, og mange har etterspurt en direkterute til Gran Canaria, så det er flott at de kommer med denne populære ruta gjennom hele vinteren. Etter to år med pandemi ser vi at det er stor etterspørsel etter direkteruter til sol og varme, og Gran Canaria er øya med det mest stabile været gjennom hele vinteren, så dette blir nok en populær rute.

Tine Kleive-Mathisen, markeds og kommunikasjonssjef på Torp

Norwegian starter opp direkteruten til Las Palmas på Gran Canaria søndag 30. oktober, og vil operere den helt frem til 16. april, det vil si til og med påskeferien 2023.

Ruten vil ha avgang hver søndag med avreise Torp kl. 15:50 og ankomst Las Palmas kl. 20:30. Returen til Torp vil ha avreise Las Palmas kl. 08:35 med ankomst Torp kl. 15:05

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart