-->

18. oktober 2022

Starter rute til Tenerife

Skal fly mellom Gardermoen og Tenerife i vinter (Wikimedia)


SAS fortsetter å åpne nye ruter og planlegger flere avganger til populære destinasjoner. Den kommende vinteren flyr SAS mer enn 170 ruter til 90 destinasjoner, men bare en ny rute fra Oslo.


SAS ser en fortsatt økning i etterspørselen etter reiser både til klassiske skidestinasjoner og varmere feriemål. Vinterprogrammet tilbyr to nye ruter til Tenerife fra Gøteborg og Oslo, med avgang på søndager. Videre øker SAS antall flyvninger fra Stockholm og København til Gran Canaria og Tenerife på lørdager og søndager. I tillegg returnerer SAS til populære vinterdestinasjoner som Miami, Sälen/Trysil, Innsbruck og Salzburg. SAS gjenopptar også flere ruter slik som Stockholm-Åbo, København-Praha og København-Tromsø, heter det i en melding fra flyselskapet tirsdag.

For å møte den økende etterspørselen etter både forretnings- og fritidsreiser kommer SAS til å øke antallet avganger til flere europeiske storbyer. Stockholm-Amsterdam får tre daglige avganger, og det blir daglige avganger København-Berlin.

SAS øker antallet flyvninger innenfor Skandinavia og denne vinteren tilbyr SAS 15 daglige avganger mellom de skandinaviske hovedstedene. I Norge tilbyr SAS opptil 15 daglige avganger fra Oslo til Bergen, Stavanger og Trondheim. I Danmark tilbyr SAS åtte daglige flyvninger København-Aalborg, og i Sverige tilbyr SAS opptil åtte daglige avganger på ruter som Stockholm-Luleå og Stockholm-Gøteborg.

Etterspørselen etter flyreiser til USA fortsetter å øke og i vinter tilbyr SAS rundt 130 avganger per uke på til sammen 12 ruter. Samtidig introduserer SAS Boston-København også i vintertrafikkprogrammet.

Dette er SAS' ruter fra Oslo lufthavn kommende vinter:
 
InnlandUtland
AltaAlicante
BardufossAmsterdam
BergenAntalya
BodøBarcelona
EvenesBillund
HaugesundBrüssels
KirkenesKøbenhavn
KristiansandDublin
KristiansundDüsseldorf
LakselvGdansk
LongyearbyenGenéve
MoldeGran Canaria
StavangerKrakow
TromsøLondon
TrondheimMalaga
ÅlesundManchester
 Miami
 Milano
 München
 New York
 Nice
 Paris
 Reykjavik
 Roma
 Stockholm
 Tenerife
 Zürich
 Ålborg
 Århus

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart