-->

26. november 2022

Norwegian forlenger gyldighet av CashPoints

Norwegian forlenger gyldighet av CashPoints đŸ“· Osloairports.com

Norwegian forlenger gyldigheten av CashPoints som noen passasjerer valgte Ä fÄ i refusjon for avbestilte flyvninger under pandemien i 2020. Passasjerer kan bruke disse poengene frem til utgangen av 2023.


– Vi er glade for Ă„ kunne fortelle at vi forlenger gyldigheten av alle CashPoints som ble gitt som refusjon til vĂ„re reisende som valgte Ă„ fĂ„ CashPoints i refusjon for sine kansellerte flyvninger i 2020. Selv om mange av passasjerene har gjenopptatt reisevanene sine, forstĂ„r vi at ikke alle har hatt mulighet til Ă„ bruke sine CashPoints slik de Ăžnsker ennĂ„.
Passasjerer kan nÄ bruke CashPoints de har fÄtt i refusjon helt frem til slutten av 2023
Christoffer Sundby, konserndirektĂžr for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Reisende kan bestille sin flyvning i dag og reise nÄr og hvor de vil. CashPoints kan brukes til Ä betale for flybilletten (enten helt eller delvis), innsjekket bagasje, setereservasjoner, forhÄndsbestilte mÄltider og mer. Det finnes ikke begrensninger i antall tilgjengelige seter per flyvning for de som vil benytte seg av sine opptjente CashPoints. Dette er ogsÄ kjernen i Reward programmets popularitet og blant hovedgrunnene til at det flere ganger er kÄret til Europas beste fordelsprogram.

Fakta
CashPoints er Norwegians digitale valuta. Medlemmer av Norwegian Reward tjener CashPoints pÄ flyreiser, hotellbestillinger, leiebiler samt hos Norwegians partnere, og bruker dem deretter til Ä fÄ rabatter pÄ fremtidige flyvninger med Norwegian. Kunder som omfattes av dette vil kontaktes direkte. For Þvrige CashPoints gjelder vanlige vilkÄr.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart