-->

13. november 2022

Norwegian: Øker kapasiteten neste sommer

Girer opp neste sommer 📷 Norwegian

Norwegian er nå i ferd med å legge ut programmet for neste sommersesong. Selskapet øker satsingen i Norge og utvider kapasiteten kraftig neste sommer. Flere fly basert i Oslo og flere nye ruter står på programmet.


– Vi forventer en travel reisesommer neste år og utvider derfor både flyflåten og rutenettet vårt. De nye flyene våre i det norske markedet vil hovedsakelig fly til destinasjoner rundt Middelhavet og til storbyer i Europa. I årets sommersesong opplevde vi en så sterk etterspørsel i ferie- og fritidssegmentet at vi til tider ikke kunne tilby kundene nok billetter på flyene våre. Derfor styrker vi nå tilstedeværelsen vår i Norge ytterligere og øker kapasiteten i fritidsmarkedet betydelig, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.
Det vil komme nye destinasjoner inn i ruteprogrammet, blant annet til Italia, Portugal og Hellas.
Det nye sommerprogrammet innebærer en markant økning i kapasiteten, først og fremst fra Norge, men også fra de andre nordiske landene. Økningen skjer for en stor del på eksisterende ruter til Spania i tillegg til andre Middelhavsdestinasjoner.

Til Spania alene økes kapasiteten med 25 prosent. Samtidig vil det komme nye destinasjoner inn i ruteprogrammet, blant annet til Italia, Portugal og Hellas. De nye rutene Norwegian vil ha i sommerprogrammet sitt vil bli lansert og lagt ut for salg fra nå av og utover i november måned.

Sjekk sommerrutene for 2023 

Flere fly i Oslo
Norwegian vil basere tre nye fly på Oslo Lufthavn Gardermoen for å gjennomføre sommerprogrammet. Dermed øker selskapet flåten på Norges største flyplass til 34 fly.

– Kombinert med at vi for tiden ansetter 300 nye kolleger i Norge, hvorav 200 til vår base på Oslo Lufthavn, rigger vi oss med et attraktivt rutetilbud og en større flyflåte for å kunne betjene alle kundene våre her i Norge på en enda bedre måte, både fritids- og forretningsreisende, sier Geir Karlsen.

Norwegians sommerprogram i 2023 flys fra slutten av mars til slutten av oktober. Totalt blir over 250 ruter lagt ut for salg, hvorav mer enn 150 er med utgangspunkt i Norge.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart