-->

25. februar 2023

Fordelsprogram: Norwegian Reward fornyes

Fornyer fordelsprogrammet Norwegian Reward 📷 Norwegian

Fordelsprogrammet Norwegian Reward får ny drakt og med dette følger nye fordeler. I løpet av våren introduseres en rekke ekstra goder for de som flyr mest.
annonse

Nå fornyes Norwegian Reward med samme formål som tidligere – å gi Norwegians passasjerer en billigere og enda mer sømløs flyreise. Opptjening av CashPoints og fordeler utgjør fortsatt kjernen i programmet. Jo oftere Reward-medlemmer velger å fly med Norwegian, jo flere fordeler får de. De som flyr ekstra ofte vil fremover få enda flere fordeler å velge mellom.

– Medlemmene våre har sagt at fordelene de selv kan velge mellom er blant de viktigste godene i Reward-programmet. I tillegg til større fleksibilitet ved valg av fordeler, legger vi nå også til en lenge etterlengtet fordel, nemlig gratis håndbagasje.

Christoffer Sundby, markedsdirektør i Norwegian


Større frihet til å velge blant fordeler
Reward-medlemmer vil få en ny fordel for hver åttende flyvning i løpet av 12 måneder, inkludert mellomlandinger. Den første fordelen er alltid 2 % ekstra CashPoints på alle Norwegian-flybilletter, deretter velger medlemmer fordeler selv. I tillegg til gratis innsjekket bagasje, setereservasjon, fast track og ytterligere 2 % opptjening av CashPoints, kan medlemmer nå også velge gratis håndbagasje i bagasjehyllen som neste fordel.

Ekstra fordeler for de som flyr mest
Norwegian vil i løpet av våren også lansere flere unike fordeler for de som flyr mest. Reisende med mer enn 32 flyvninger i året får da tilgang til samtlige fordeler i Reward-programmet, i tillegg til noen helt nye, eksklusive fordeler som blir tilgjengelige våren 2023. Blant disse er gratis kaffe og te om bord på flyvninger med servering, prioritert ombordstigning, ingen utløpsdato på CashPoints og prioritert kundeservice.

– Stadig flere forretningsreisende velger å fly med oss i Norwegian. Dette er en kundegruppe vi vet setter spesielt pris på vår punktlighet og regularitet. Derfor innfører vi nå skreddersydde fordeler for de som flyr mest med oss. Målet vårt er å tilby komfortable, sømløse og effektive reiser med det lille ekstra. Vi gleder oss til å lansere de nye fordelene i løpet av våren, uttaler Sundby.

Opptjening og bruk av CashPoints
Reward-medlemmer tjener CashPoints hver gang de flyr med Norwegian, foretar et kjøp hos Norwegian Rewards partnere eller bruker Norwegian-kredittkortet sitt. Antall opptjente CashPoints på flyreiser er avhengig av billettypen.
  • 1 % CashPoints på LowFare-billetter
  • 2 % CashPoints på LowFare+-billetter
  • 5 % CashPoints på Flex-billetter
CashPoints kan brukes til å betale helt eller delvis for flybilletter, innsjekket bagasje, setereservasjoner, forhåndsbestilte måltider og mer. Ett CashPoint tilsvarer én norsk krone.
Det finnes ikke begrensninger i antall tilgjengelige seter per flyvning for de som vil benytte seg av sine opptjente CashPoints.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart