-->

5. februar 2023

Nytt tilbud mellom Fokserød og Torp

Faizan og Taxido tilbyr fastpris mellom Fokserød og Torp 📷 Sandefjord lufthavn Torp

Denne uken startet drosjeselskapet Taxido et nytt tilbud mellom knutepunktet Fokserød og Sandefjord lufthavn Torp. Selskapet tilbyr fastpris på denne strekningen til kr. 90,- per person, per vei.


Det er mange som har etterspurt økt kollektivtilbud på strekningen Torp – Fokserød og derfor er det gledelig at drosjefirmaet Taxido nå tilbyr fastpris på denne strekningen til kr. 90,- per person, per vei.

Fra kollektivknutepunktet Fokserød går det busser både sydover mot Kristiansand og Stavanger og nordover mot Oslo. Det er dermed mange Torp-passasjerer som nå kan benytte seg av disse bussene og samtidig ha et et trygt fastpristilbud videre. Med dette håper man også at færre velger å gå den trafikkfarlige veistrekningen fra Fokserød til flyplassen.

For kollektivreiser, taxi eller leiebil - se her

Fritt taxivalg
Etter at yrkestransportloven ble endret 1. november og vi opplevde et frislipp i taxibransjen, som medførte at flere aktører kan drive taxivirksomhet, har også prisene på taxitransport variert betydelig mer enn tidligere. Det er derfor viktig å huske at med fritt taxivalg i Norge, kan passasjerene selv velge hvilken bil og taxiselskap du ønsker å kjøre med, uavhengig av plass i taxikøen. Reisende bør derfor være oppmerksomme på at prisene kan variere, og at taxisjåfører er pliktig til å informere om forhåndspris før turen starter.

Bestill transport
Taxido står plassert i feltet for minibuss og kan bestilles/kontaktes på epost eller på telefon 48 90 68 78.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart