-->

17. mars 2023

Emirates med fornyet livery

Første fly med fornyet livery letter i dag 📷 Emirates

Flyselskapet Emirates har fornyet liveryet på flyene sine. Det nye designet har fortsatt flagget til De forente arabiske emirater (UAE) på halepartiet. Dette er nå mer dynamisk og har mer bevegelse i seg med 3D-effekt.

 Vingetippene er malt røde med Emirates-logoen i arabisk kalligrafi i hvitt. Passasjerer om bord i flyet vil kunne se fargene til UAE-flagget malt på vingetippen som er vendt mot flykroppen.

På flykroppen er Emirates-navnet skrevet i gull nå 32,5 prosent større, og «Emirates.com» er tatt bort. Flyselskapet har beholdt den ikoniske røde merkevaren på magen av flyet. Denne delen av designet ble lagt til i 2005, og blir nå videreført.

Design, eller livery, på fly er den mest gjenkjennelige delen av merkevaren til ethvert flyselskap. Det er en visuell representasjon av vår unike identitet, og noe vi stolt bærer i alle byene vi flyr til rundt om i verden. Vi har oppdatert designet for å holde det moderne, uten å miste nøkkelelementene av vår identitet, som for eksempel UAE-flagget på halepartiet, eller den arabiske kalligrafi-skriften, sier Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

Dette er den tredje utgaven av Emirates sitt offisielle design på fly-flåten. Det originale liveryet ble avduket når flyselskapet ble lansert i 1985. Dette ble oppdatert 14 år senere, på samme tid som flyselskapet fikk levert sin første Boeing 777-300 på Dubai Airshow i 1999.

 Det første flyet som vil ha det helt nye designet er A6-EOE, en Airbus A380 som rullet ut av Emirates Engineering denne uken etter å ha gjennomgått en makeover. Dette flyet bli brukt første gang med det nye designet på en flyvning til München, i dag 17. mars, som EK51.

 Resten av flåten til Emirates vil få det nye designet gradvis. 24 fly, inkludert 17 Boeing 777 er ventet å ha det nye designet ved utgangen av 2023. De nye Emirates Airbus A350, som blir levert i august 2024, vil ha det nye designet.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart