-->

6. mars 2023

Finnair feirer med Mummitrollene

Finnair feirer 100 år med nytt Mummitroll livery 📷 Finnair

Er du en av de mange som reiser med Finnair til Helsinki og videre ut i verden, kan det hende du er heldig å få fly med Mummitrollene. Nymalte Finnairfly skal brukes på selskapes langruter.
Annonse | Mummi | Christiania Glasmagasin


Finnair feirer at de i år har vært 100 år i luften, og har i anledning jubileet fått malt to av langdistanseflyene - Airbus A350 - i et nytt Mummitroll livery (design).

Finnair fyller 100 år i november 2023. For å markere hundreårsjubileet, vises de elskede Mummi-karakterene på to Finnair widebody-fly i løpet av året.

Finnair har malt et bilde av Mumintrollet og Snorkfrøken på to av sine Airbus A350-fly. Registreringsnummerene til flyet er OH-LWP og OH-LWO.
Mummiflyene vil fly til ulike langdistansedestinasjoner i Finnairs nettverk, som Dallas, Tokyo og Bangkok.

Mummitrollet og Snorkfrøken 📷 Finnair

 
- Finnairs oppgave er å berike livet ved å bygge bro over verden. Dette er også temaet for vårt hundreårsjubileum. Mumintrollene representerer vennskap, fellesskap og å gå på eventyr sammen, så de passer godt inn i våre verdier, sier Finnairs administrerende direktør Topi Manner.

- Våre kunder vil kunne se hundreårsjubileet på mange måter gjennom 2023, ettersom vi tar vare på arven vår og ser frem til de neste 100 årene.

- Finnair er en av Mumins største lisenshavere, og vi har jobbet sammen siden 1990-tallet. Vi er veldig glade for å se dette samarbeidet utvidet med det nye Mummi-designen på Finnairs fly, sier Roleff Kråkström, administrerende direktør i Moomin Characters Ltd.

- Mummi er et karaktermerke basert på de universelle og tidløse verdiene toleranse, aksept og vennskap som nordiske samfunn er bygget på. Dette er verdiene som kommer til live i Mummi-omfavnelsen som er avbildet i Finnair 100-designet, sier Kråkström.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart