-->

20. april 2023

BRA lanserer ny direkterute fra Oslo til Gotland

Starter sommerrute mellom Oslo og Visby 📷 FlygBRA

Braathens Regional Airlines (BRA) starter en ny direkterute fra Oslo lufthavn til Visby på den svenske ferieøya Gotland. Det blir to ukentlige rundturer med oppstart i juli.
annonse


Braathens Regional Airlines' satsning på en direkterute mellom Oslo og Visby vil gi reisende muligheten til å oppleve alt den svenske ferieøya har å tilby, inkludert historiske severdigheter, fantastisk natur og en rekke kulinariske opplevelser, den nye direkteruten vil fly to ganger i uken.
Det er hyggelig å kunne ønske Braathens Regional Airlines velkommen tilbake til Norge, og tilby våre reisende en ny og spennende rute til Visby på Gotland. Braathens er en kjent og positivt assosiert merkevare for nordmenn flest, og med denne ruten vil Oslo og Visby bli knyttet tettere sammen og bli enda mer tilgjengelige som attraktive sommerdestinasjoner.
Nina Julianne Jensen, Key Account Manager i Avinor trafikkutvikling


Martin Erkenborn, kommersiell sjef i BRA, uttrykker sin glede over å være tilbake i Norge og Oslo, hvor selskapet har sine røtter. Han understreker at lanseringen av den nye direkteruten til Gotland er i tråd med BRA's langsiktige strategi om å styrke sin posisjon også utenfor Sveriges grenser. Erkenborn ser frem til å ønske norske passasjerer velkommen om bord på Braathens Regional Airlines denne sommeren.

Opplev Visby og Gotland i sommer

 Braathens Regional Airlines (BRA) er Sveriges ledende regionale flyselskap og flyr til 18 destinasjoner i Sverige, Danmark, Finland og nå også Norge. Mellom Oslo og Visby flyr BRA med regionflyet ATR72-600 med plass til 72 passasjerer.

Den nye sommerruten starter torsdag 6. juli, flyet vil lette fra Visby 09:25 og lande i Oslo 11:05. Returen går fra Gardermoen går 11:35 og flyet lander på Gotland kl. 13:00.

På søndagene, med første avgang 9. juli, letter flyet fra Gotland kl. 11:20 og lander på Gardermoen kl. 13:00. Flyet returnerer fra Oslo kl. 1330 og lander i Visby klokken 14:55.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart