-->

13. april 2023

Satser stort til vinteren

 Skal fly til 36 destinasjoner i vinter 📷 Illustrasjonsfoto Airbus

Icelandair kunngjorde nylig sitt vinterprogram for 23/24, der flyselskapet vil fly til 36 destinasjoner med en kapasitetsøkning på 17 prosent sammenliknet med 2019. Det omfattende vinterprogrammet er enda et ledd i flyselskapets store satsing fremover.
annonse


Icelandair sitt vinterprogram for 23/24 er det mest omfattende vinterprogrammet i flyselskapets historie. Det innebærer at det islandske flyselskapet vil fly til 36 destinasjoner, der frekvensen til flere destinasjoner er økt og populære sesongruter blir til helårsruter. For første gang er også dagsflyvninger til New York og Boston lagt til vinterprogrammet, der det vil bli 21 ukentlige flyvninger mellom Reykjavik og New York, og 11 ukentlige flyvninger mellom Reykjavik og Boston.

Icelandair: Vil kjøpe nye langdistansefly fra Airbus 

Nye helårsdestinasjoner
På grunn av populær etterspørsel og sterk kommersiell ytelse har rutene Roma, Barcelona, Raleigh-Durham, Baltimore og Vancouver alle blitt oppgradert fra sesongbaserte ruter til helårsruter for vinteren 23/24. Det utvidede rutenettverket vil gi Icelandairs passasjerer større valgmuligheter og fleksibilitet fra Icelandairs knutepunkt i Reykjavik. I tillegg til utvidelsen av sesongbaserte ruter har flyselskapet også innført en rekke frekvensendringer på populære ruter. Dette inkluderer daglige flyvninger fra Keflavik til Chicago, Minneapolis og München.

Icelandair flyr inntil tre daglige avganger mellom Oslo og Reykjavik, med gode forbindelser videre fra den islandske hvovedstaden.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart