-->

3. mai 2023

Norse starer rute til Bangkok (oppdatert)

Starter direkterute fra Oslo til Bangkok 📷 Norse | Twitter

Norse Atlantic Airways starter ny direkterute med sine Dreamlinere fra Oslo til Bangkok i Thailand. Dette er en vinterrute med to ukentlige avganger i perioden november til mars.
annonse

[inneholder annonselenker]

Hvis alt går etter planen, blant annet med godkjennelse fra myndighetene i Thailand letter første dreamliner fra Gardermoen torsdag 2. november klokken 16:10, og lander i Bangkok fredag morgen 10:15 lokal tid. Det gir en flytid på 12 timer og 5 minutter.

Returen går fra Bangkok fredag 3. november klokken 12:30 lokal tid, og flyet lander i Oslo klokken 19:30 norsk tid, en reisetid på 13 timer.

Samme avgangstid er det på lørdager.
Det blir altså to ukentlige rundturer, hver torsdag og lørdag fra 2. november, fram til 30. mars 2024.

 Lufthavndirektør på Oslo lufthavn, Stine Ramstad Westby uttaler følgende:

- For Avinor er det viktig at vi har gode forbindelser til viktige og attraktive markeder, og en ny direkterute fra Oslo til Bangkok vil bety mye for både ferie- og forretningsreisende. Vi er glade for at Norse Atlantic Airways velger å satse så tydelig på sitt hjemmemarked og denne ruten vil binde Thailand og Norge sammen på en fin måte.

I pressemeldingen fra Norse sier også administrerende direktør Bjørn Tore Larsen:

- "Vi ser frem til å lansere andre solrike vinterdestinasjoner fra Oslo snart", men han gir ingen hint om hvor disse andre solrike destinasjoene er... Det er altså tydelig at hjemmemarkedet er atraktivt, og at man vil satse på flere ruter fra Oslo og Norge.

Norse sin lansering kommer bare en dag etter at SAS lanserte sin rute til Bangkok, fra København. Deres første avgang letter fire dager før Norse og de skal fly tre ukentlige rundturer fra den danske hovedstaden.

Oppdatert 03.05.2023 kl.22:22www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart