-->

30. april 2023

Norwegian Reward er kåret til flybransjens beste fordelsprogram

Norwegian har det beste fordelsprogrammet 📷 Wikimedia

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er kåret til flybransjens beste fordelsprogram i Europa og Afrika. Fordelsprogrammet gikk også av med seieren i kategoriene beste kundeservice og beste markedskampanje.
annonseNorwegian stakk av med Freddie Awards i kategoriene «Årets fordelsprogram», «Beste kundeservice» og «Beste markedskampanje» for Europa og Afrika. Norwegian var nominert i hele seks kategorier. Freddie Awards er den største internasjonale prisutdelingen for fordelsprogrammer innen reiselivsbransjen, og seremonien gikk av stabelen i Washington D.C. i USA.

– Det er stor stas å vinne priser under Freddie Awards. Prisene er stemt frem av medlemmene våre, så dette er virkelig en anerkjennelse av vårt lojalitetsprogram. Vi jobber hele tiden for å tilby våre medlemmer størst mulig verdi i lojalitetsprogrammet og setter spesielt stor pris på at denne utmerkelsen kommer samtidig som vi i disse dager lanserer vårt fornyede Reward-program.
May Haukedahl Wilson, direktør for Norwegian Reward


Nye fordeler og større fleksibilitet for Norwegian Reward-medlemmer
Nå fornyes Norwegian Reward med samme formål som tidligere – å gi Norwegians passasjerer en billigere og enda mer sømløs flyreise. Opptjening av CashPoints og fordeler utgjør fortsatt kjernen i programmet. Jo oftere Reward-medlemmer velger å fly med Norwegian, jo flere fordeler får de. De som flyr ekstra ofte vil fremover få enda flere fordeler å velge mellom.

– Medlemmene våre har sagt at fordelene de selv kan velge mellom er blant de viktigste godene i Reward-programmet. I tillegg til større fleksibilitet ved valg av fordeler, kan medlemmer nå også velge gratis håndbagasje som en fordel, sier Haukedahl Wilson.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart