-->

26. juli 2023

Bedre flybusstilbud mellom Fredrikstad og Gardermoen

Vy Buss har forbedret rutetilbudet mellom Fredrikstad og Oslo Lufthavn 📷 Vy Buss

Vy Buss har forbedret rutetilbudet mellom Fredrikstad og Oslo Lufthavn. Nå kjører de en ny rute fra Fredrikstad, via Sarpsborg og Mossporten, med flybussen FB12. Dermed blir det enda enklere å reise til og fra Oslo Lufthavn.
annonse


Artikkelen er basert på Vy Buss' egen omtale av det nye produktet

Hyppigere avganger
Vy Bussen har økt antall avganger på strekningen mellom Fredrikstad og Oslo Lufthavn. Det betyr at du kan reise med flybussen store deler av døgnet. På alle holdeplasser som betjenes både av dagens FB11 og nye FB12, vil du oppleve halvtimesfrekvens store deler av dagen.

Flere holdeplasser
I tillegg til å øke antall avganger har selskapet utvidet med flere holdeplasser både i Østfold og i Follo. Med flybussen FB12 kan du reise til Oslo Lufthavn fra Sarpsborg, Kalnes Sykehus, Vestby, Korsegården, Vinterbro, Tusenfryd, Mortensrud, Ryen og Manglerud.
 
Fra Mortensrud, Ryen og Manglerud er det kort gangavstand til T-banen, som åpner opp for at du enkelt kan reise inn til hovedstaden fra både Østfold og Vestby.
 
Alle holdeplasser og avganger finner du i reisesøket øverst på siden eller i Vy Buss-appen.
 
Overgang på enkelte avganger
For å kunne tilby et utvidet flybusstilbud med hyppige avganger og dynamiske holdeplasser fra mandag 3. juli, vil det bli noen avganger morgen og kveld mellom Fredrikstad/Sarpsborg og Råde med bussbytte. Bussene venter på hverandre. Dette er kun midlertidig, da FB12 i snar fremtid vil ha gjennomgående reiser.

Kjøp billett på forhånd
For at reisen din skal ta kortest mulig tid, stopper ikke flybussen FB12 på holdeplasser hvor ingen skal av eller på. Holdeplassene mellom Fredrikstad/Sarpsborg og Oslo Lufthavn betjenes kun hvis du har kjøpt bussbillett på forhånd. Med forhåndskjøpt billett har du dessuten alltid plassgaranti på bussen.

Familierabatt
Inntil to barn under 17 år reiser gratis i følge med en voksen. Det vil være mulig å kjøpe familiebillett inntil 2 voksne og 4 barn.

Billett må kjøpes på vybuss.no eller i Vy Buss-appen.

Periodebillett og klippekort
Reiser du ofte vil det lønne seg å kjøpe periodebillett eller klippekort.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart