-->

29. juli 2023

Lufthansas ombordservice skal bli mer bærekraftig

Lufthansa ønsker å gjøre ombordservicen mer bærekraftig 📷 Lufthansa

Lufthansa skal kvitte seg med plastbeger og aluminium om bord, kaffekoppene skal gjenbrukes og menyer skal optimaliseres for å få ned matsvinnet.
annonse


Allerede 1. august vil Lufthansa tilby et utvidet utvalg av varme drikker i sitt serveringskonsept, kalt "Onboard Delights", på selskapets europeiske flyvninger.

Et nytt, bærekraftig gjenbruksbeger laget av resirkulerbar plast skal brukes, som erstatter den tidligere engangskoppen med et plastlokk. I tillegg til høykvalitetskaffe som latte macchiato, tre typer te og varm sjokolade også være tilgjengelig for kjøp i den nye koppen.

Her er de beste Lufthansatilbudene akkurat nå

Lufthansas ombordservice utvides og vil tilby flere valgmuligheter, underholdning og bærekraft i fremtiden. Fra midten av august vil Business Class-passasjerer på langdistanseflyvninger fra Tyskland kunne velge mellom et bredere utvalg hovedretter, og bestille dette allerede én måned før, og inntil 24 timer før avgang. Totalt seks ulike regionale og sesongbaserte menyer vil være tilgjengelige for forhåndsvalg.

Dette gir en avslappet flytur og bidrar samtidig til å optimalisere matbruken og redusere svinn ytterligere.

Flyselskapene i Lufthansa Group (Austrian Airlines, Swiss, Brussels Airlines og Eurowings) har satt seg som mål å fullstendig eliminere engangsplast og engangsaluminium om bord innen 2025.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart