-->

7. september 2023

2.3 millioner fløy med SAS i august

2.3 millioner fløy med SAS i august

SAS fraktet 2,3 millioner passasjerer i august, opp 22 prosent fra samme måned året før.
annonse | kärcher robotstøvsuger
I løpet av august måned tok hele 2,3 millioner passasjerer til vingene med SAS, en imponerende økning på hele 22 prosent sammenlignet med samme måned året før. SAS-kapasiteten økte med 16 prosent og RPK (passasjerkilometer) økte med 17 prosent, sammenlignet med samme måned i fjor. Kabinfaktoren for august var 79 prosent.

Høy etterspørsel preger sommeren
SAS har avsluttet sommersesongen, med en samlet passasjermasse på 7,1 millioner reisende i løpet av juni, juli og august. August måned har vært spesielt god, med en markant økning på hele 22 prosent i antall passasjerer sammenlignet med samme måned i fjor. Dette resultatet har kommet som et resultat av intens innsats for å øke kapasiteten i forkant av sommersesongen.

Stabil etterspørsel og fremtidsutsikter
SAS sin administrerende direktør og konsernsjef, Anko van der Werff, uttrykte sin tilfredshet med selskapets prestasjoner:

- SAS oppsummerer en sommersesong med høy aktivitet og totalt 7,1 millioner passasjerer i juni, juli og august. Antallet passasjerer i august økte med 22 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Vi jobbet hardt for å øke kapasiteten vår foran sommersesongen, og vi er glade for å se de høye volumene og den sterke etterspørselen. Etterspørselen ser fortsatt stabil ut, og vi vil øke kapasiteten vår også i vintersesongen.

SAS sin imponerende prestasjon i august illustrerer selskapets evne til å tilpasse seg skiftende markedsforhold og opprettholde en betydelig posisjon innen luftfartsindustrien. Med en fortsatt stabil etterspørsel og planer om kapasitetsøkning i vintersesongen, ser fremtiden lys ut for SAS og dens trofaste passasjerer.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart