-->

19. september 2023

Norseruten til Miami er i gang

Norse Atlantic Airways har startet vinterruten fra Oslo til Miami 📷 Norse

Søndag lukket og slukket Norse i Miami Fort Lauderdale, i går startet de opp sin vinterrute fra Oslo, som nå flys til storflyplassen Miami International.

annonse | viator
Bytur Miami PLUS (Bytur + Båttur) fra 609,- pp. Bestill nå og betal seinere

I mai bestemte Norse Atlantic Airways seg for å flytte sine Miami flighter fra Miami Fort Lauderdale Hollywood International Airport, til den mye større flyplassen Miami International (MIA). I går gikk første flyvningen fra Oslo til den nye flyplassen.

- Vi er glade for å kunne tilby det populære reisemålet Miami som en del av vårt vinterrutenettverk. Miami har høy passasjeretterspørsel, med både direkte- og tilknyttet trafikk som er større enn andre flyplasser i regionen. Vi ser også frem til å kunne tilby våre cargo-kunder flere valgmuligheter og fleksibilitet når vi starter operasjonene fra vår nye base i Sør-Florida i september, sa Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways, tilbake i mai.

Vinterrutene 2023/ 24 

Den nye ruten får avgang fra Oslo hver mandag og fredag. Begge dager letter flyene fra Oslo klokken 15:50, og etter 9 timer og 55 minutter i lufta, lander flyet i Miami 19:45 lokal tid.
Returen går fra Miami klokken 22:05 og lander på Gardermoen påfølgende dag klokken 13:05, det vil si en flytid på 9 timer.

Glede i Miami
- Det gleder oss at Norse Atlantic har valgt Miami International Airport for alle sine flyvninger til Sør-Florida, noe som gjør MIA til deres syvende destinasjon i USA, sa Ralph Cutié, administrerende direktør i MIA. Vi ønsker stolt velkommen deres rute fra London Gatwick og Oslo til Miami-Dade County – to ruter som tidligere ikke opererte ved MIA.

Samtidig som ruten fra Oslo kom seg på vingene, er det også oppstart for flyselskapets rute fra London Gatwick, og i desember starter enda to nye ruter til Miami, fra Paris og Berlin.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart