-->

26. oktober 2023

Populært tilbud: Forhåndsbestilling av mat på Business Class

Skyhøy interesse for forhåndsbestilling av Business Classmeny 📷 Emirates

Emirates har utvidet tilbudet med forhåndsbestilling av hovedrett på utvalgte internasjonale ruter. Tilbudet ble lansert i sommer og har blitt en formidabel suksess, og nå utvides det til også å gjelde reisende fra Oslo til Dubai.
annonse


Tilbudet ble lansert i sommer og har blitt en formidabel suksess, i følge norgessjef i Emirates, Terje Grue. Siden lanseringen har mer enn 10 000 retter blitt forhåndsbestilt på over 3 000 flyvninger så langt, med over 600 daglige bestillinger.

Forhåndsbestilling av mat gir passasjerene en mer behagelig reise, sparer tid og bidrar til å redusere matavfall. Det gir dessuten Emirates verdifull innsikt i hva kundene foretrekker, noe som hjelper selskapet i planlegging av måltider og utvikling av menyer.

Emirates er stolte av at all mat som serveres i First og Business Class om bord på ruten fra Oslo lages lokalt på Gardermoen. Emirates sitt cateringteam og lokale kjøkkensjefer ved destinasjonene lar seg inspirere av lokale retter og råvarer. Derfor vil menyen alltid variere på rutene, enten du flyr fra Oslo, Osaka eller Orlando.

Les også: Emirates landet storavtale om miljøvennlig flydrivstoff  

Passasjerene kan sjekke ut menyen på Emirates sin nettside og forhåndsbestille mellom 14 dager til 24 timer innen avreise på nettsiden eller i Emirates-appen. Bestillingen kan endres frem til 24 timer før avreise.

Blant de mest forhåndsbestilte rettene så langt i år er pannestekt indrefilet av okse med timiansky og ovnsbakte nypoteter med dampet asparges, grillet indrefilet av okse med villsoppsaus, kenyabønner og potetgrateng, samt ovnsbakt kylling med svart hvitløk og potetfondant. Blant frokostrettene er det omelett med cheddarost og gressløk med kremet spinat, sauterte portobellosopp og grillet tomat som flest Emirates-reisende velger seg som dagens første måltid.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet Perplexity, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart