-->

4. oktober 2023

Starter ny rute mellom Torp og København

airBaltic åpner sin andre rute fra Torp 📷 airBaltic

Det latviske flyselskapet airBaltic starter flygninger mellom Sandefjord og Kongens By neste vår. Selskapet tar opp konkurransen med Widerøe og vil tilby tre ukentlig rundturer.
annonse


Fra og med tirsdag 2. april 2024 vil Air Baltic operere tre ukentlige flyvninger mellom Torp og København, med avganger på tirsdager, torsdager og søndager. Denne økningen i frekvens gir forretningsreisende den ideelle muligheten til å fly ut tidlig på en tirsdag morgen for å jobbe i København i løpet av onsdag og torsdag, før de returnerer til Torp på torsdag ettermiddag.

For fritidsreisende gir det også en attraktiv mulighet til å besøke København på torsdag ettermiddag og returnere etter helgen på søndag kveld.

Ruten vil i første omgang trafikeres fram til og med 24. oktober neste år.  

Markeds- og kommunikasjonssjef på Sandefjord lufthavn, Tine Kleive-Mathisen, uttaler:

 - Det gleder oss at Air Baltic har kapasitet til å forbedre tilbudet mellom Torp og København. Dette blir Air Baltics andre rute fra Torp, med den første ruten som allerede startet 2. desember, og går to ganger i uken til Gran Canaria.

Air Baltic har en historie med å tilpasse seg markedets etterspørsel og har som mål å styrke forbindelsene i Nord-Europa. Thomas Ramdahl, Senior Vice President for Network Management i Air Baltic, uttrykker:

 - Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse oss markedet og passasjerenes etterspørsel. Det gleder oss derfor å kunne bidra til å øke flyforbindelsene i Nord-Europa. Økt kapasitet gir oss muligheten til å knytte Torp og København bedre sammen, og vi vil tilby lokale reisende veltilpassede rutetider mellom de to byene, med tre avganger i uken.

Rutetabellen - kilde: airBaltic og Sandefjord lufthavn


Air Baltic vil betjene disse rutene med sine topp moderne Airbus A220-300 fly, som er blant de mest miljøvennlige kommersielle flyene på markedet. Flyet tilbyr en høy servicegrad til passasjerene med større seteplass, større vinduer, bedre plass til håndbagasje i kabinen, samt forbedrede toalettfasiliteter.

Den nye flyruten vil gå i konkurranse med Widerøe, som fram til nyttår flyr hver fredag og søndag, fra januar til midten av februar, kun søndag.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet ChatGPT, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart