-->

8. november 2023

2,2 millioner fløy med SAS i oktober

SAS fraktet 2,2 millioner passasjerer forrige måned 📷 Wikimedia

SAS har lagt fram tallene for oktober, og de viser at 2,2 millioner passasjerer reiste med selskapet i løpet av måneden. Dette er en økning på 14 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Kabinfaktoren for oktober var 76 prosent.
annonse


SAS lar tirsdag fram trafikktallene for oktober, og de viser at 2,2 millioner passasjerer reiste med selskapet i løpet av måneden. Dette er en økning på 14 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Kapasiteten økte med 15 prosent, og RPK (passasjerkilometer) økte med 17 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Kabinfaktoren for oktober var 76 prosent.

Konsernsjef Anko van der Werff uttaler:

- Etterspørselen etter reiser var fortsatt stabil i oktober, og 2,2 millioner passasjerer fløy med SAS. Men en større og viktigere nyhet er at vi har nådd en viktig milepæl i vår SAS Forward-plan ved å inngå en investeringsavtale med det vinnende budkonsortiet i SAS anskaffelsesprosess for exitfinansiering. Investeringen viser at våre nye investorer tror på SAS og vår potensial til å fortsette å være en ledende aktør i flyindustrien i mange år fremover.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet Perplexity, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart