-->

30. november 2023

Enda en Ryanairrute fra Torp (oppdatert)

Lanserer enda en sommerrute fra Torp 📷 Sandefjord lufthavn

I går lanserte Ryanair en sommerrute fra Torp til Croatia. I dag presenterer de enda et nytt sommertilbud til solhungrige nordmenn, rundt Middelhavsregionen.

annonse
Få det rent til jul med robotstøvsugere fra Kärscher



Artikkelen er oppdatert med avgangstidene Pisa - Torp - Pisa, nederst i artikkelen.
05.12.2023. kl. 20:03

I går kunne vi fortelle om Ryanairs nye sommerrute mellom den populære kystbyen Dubrovnik i Croatia, og Torp. I dag lanserer det irske lavprisselskapet en sommerrute fra Sandefjord til Pisa i Italia. Byen du vet, med det litt skjeve tårnet.

Pisa er en sjarmerende by i den italienske regionen Toscana, kjent for sitt ikoniske skjeve tårn og rike kulturarv. Byen tiltrekker seg besøkende fra hele verden med sin unike arkitektur, vakre elvebredder og herlige matopplevelser. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å reise til Pisa som turist.

Kulturelle skatter
Pisa har en rik historie som strekker seg tilbake til romertiden, og byen er fylt med enestående kulturelle skatter. Det berømte skjeve tårnet, en del av Piazza dei Miracoli (Mirakelplassen), er et av verdens mest gjenkjennelige landemerker. I tillegg til tårnet kan besøkende beundre den praktfulle katedralen og det vakre dåpskapellet på plassen.

Arkitektur og historie
Byen er et paradis for arkitekturelskere med sin blanding av middelalderske, renessanse- og barokkbygninger. Den historiske bykjernen har en rekke imponerende kirker, palasser og torg som vitner om byens storhetstid.

Mat og vin
Pisa tilbyr en autentisk smak av italiensk mat og vin. Besøkende kan nyte deilig toscansk mat som ribollita (en lokal suppe), fersk pasta, og det berømte toskanske kjøkkenet. I tillegg kan man utforske de lokale vinmarkene og smake på velsmakende viner som Chianti og Brunello di Montalcino.

Avslappende elvepromenade
Den vakre elven Arno renner gjennom Pisa, og byen tilbyr en avslappende elvepromenade der besøkende kan nyte vakker utsikt over elven og de omkringliggende omgivelsene.

Elven Arno renner gjennom Pisa. Til høyre sees kirken Santa Maria della Spina, fra 1230-tallet 📷 wikimedia
 
Nærhet til andre toskanske perler
Pisa ligger i hjertet av Toscana, noe som gjør den til et ideelt utgangspunkt for å utforske regionens andre perler, som Firenze, Lucca og Siena.

Pisa er en by som har noe for enhver smak, enten du er interessert i kultur, historie, mat eller bare ønsker å slappe av og nyte den vakre italienske atmosfæren.

Rutetidene
Den første Ryanairflighten fra Torp til Pisa tar av 3. april, med to ukentlige avganger, på onsdag og lørdag. Fra mandag 3. juni starter den tredje ukentlige avgangen. 

Mandag letter flyet fra Pisa kl. 17:00, og lander på Torp kl. 19:50. Returen går kl. 20:15 med ankomst i Pisa 23:05.

Onsdag og lørdag er det avgang fra Pisa kl. 06:00 med ankomst Sandefjord kl. 08:50, flyet letter fra Torp 09:15,og er tilbake i Pisa kl. 12:05.

Artikkelen er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart