-->

29. november 2023

Ny Ryanairrute fra Torp

Ryanair åpner ny sommerrute fra Torp 📷 Sandefjord lufthavn

Ryanair lanserer i dag en ny sommerrute fra Sandefjord lufthavn Torp, til populær sommerdestinasjon, med oppstart i april og to ukentlige rundturer.
annonse

Det irske lavprisselskapet Ryanair har lansert en sesongbasert sommerbase i Dubrovnik, fra april neste år, noe som gjør det til selskapets tredje base i Kroatia etter Zadar, og helårsbasen i Zagreb.

Den nye sommerbasen ble kunngjort i dag på en pressekonferanse i kystbyen, der Ryanairs kommersielle direktør, Jason McGuinness, og lederen av Dubrovnik lufthavn, Viktor Šober, var til stede. Selskapet legger til seksten nye ruter fra Dubrovnik, i tillegg til de eksisterende sesongflyvninger til Dublin og Wien, noe som gir en total på atten ruter.

Ruten til London Stansted, samt de eksisterende rutene til Wien og Dublin, vil bli helårsruter fra sommeren 2024. Ryanair vil ha to Boeing 737 MAX 8-fly stasjonert i Dubrovnik.


I Dubrovnik har de slitt med lave passasjertall etter pandemien, så en ny base og nye ruter er etterlengtet. Selskapets eksisterende ruter til Zadar og hovedstaden Zagreb, og de nye rutene til Dubrovnik, gjør Ryanair til Croatias største flyselskap målt i setekapasitet, og det nest største målt i antall flygninger, kun slått av Croatia Airlines.

Den nye sommerruten til Sandefjord lufthavn Torp har premiere onsdag 3. april.
Første fly letter fra Dubrovnik kl. 06:10 og lander på Torp 09:15. Returen fra Sandefjord går 09:40 og lander i den croatiske kystbyen kl. 12:45. Det gir flytider på tre timer og førtifem minutter.

I tillegg til onsdagsruten, blir det en avgang hver søndag.
Da letter flyet kl. 16:45 fra Dubrovnik og lander på Torp kl. 19:50. Fra Sandefjord tar flyet av kl. 20:15 og lander i Dubrovnik kl. 23:20.

Siste avgang er planlagt 23. oktober 2024.

Den nye Dubrovnikruten er Ryanairs fjortende direkterute fra Sandefjord lufthavn Torp.

Artikkelen er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart