-->

29. november 2023

Norwegian: Hit reiser vi i jula

Sjekk ut nordmenns reisefavoritter i jula 📷 wikimedia

Desember er en av årets travleste reisemåneder, med mange som vender hjem til kjente og kjære for å feire jul. Samtidig velger mange norske reisende å dra vekk fra desembermørket og trekker til utlandet. Sjekk hvor vi reiser.
annonse

Ifølge Norwegian har storbyene topper listen over de mest populære utenlandsdestinasjonene til jul og nyttår, med Spania som en favorittdestinasjon.

Mange nordmenn lengter etter å reise bort i julen, og Europas storbyer og stranddestinasjoner i Spania lokker mest. Fem av de ti mest etterspurte destinasjonene er europeiske storbyer utenfor Spania, mens den andre halvparten består av populære reisemål på det spanske fastlandet og de kanariske øyene.

 Ifølge Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian, er det spesielt stor interesse for å besøke noen av Europas fineste storbyer, som Berlin, Paris og Roma. Spania forsetter å være et favorittland som mange velger å dra tilbake til.

Listen over de ti mest populære utlandsdestinasjonene over jul og nyttår blant norske reisende er som følger:
  1. London
  2. Alicante
  3. Berlin
  4. Malaga
  5. Barcelona
  6. Krakow
  7. Las Palmas
  8. Tenerife
  9. Paris
  10. Roma
Det er verdt å merke seg at listen er basert på de mest populære utenlandske reisemålene fra Oslo lufthavn Gardermoen mellom 20. desember 2023 og 7. januar 2024.

Artikkelen er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart