-->

10. november 2023

Lufthansa halverer surfeprisene i lufta

Halverer surfekostnadene ombord 📷 Lufthansa

Gode nyheter for passasjerer som ønsker å være tilgjengelige over skyene. Fra midten av januar 2024 vil Lufthansa tilby ubegrenset gratis meldinger på sine kort- og mellomdistanseflyvninger.
annonse


Lufthansa forteller at de vil tilby gratis meldinger på sine europeiske flyvninger og redusere tariffene på internettpakker. Fra midten av januar 2024 vil passasjerene kunne sende og motta ubegrensede meldinger, inkludert bilder, fra sine smarttelefoner eller nettbrett under flyvningen.

Tjenesten vil være gratis for alle passasjerer som er medlemmer av Lufthansas lojalitetsprogram "Miles & More", dette programmet er gratis, og du kan registrerer deg her og nå, eller ombord.

For alle andre internettpakker om bord, som streaming, vil tariffen også bli redusert med nesten 50 prosent fra midten av januar.

Lufthansa investerer rundt to milliarder euro i produkt- og tjenesteforbedringer, og gratis meldinger er et flott eksempel på en av de mindre initiativene som gjør reisen med Lufthansa til en enda bedre opplevelse, forteller Heiko Reitz, kommunikasjonsdirektør i selskapet.

Lufthansa vil tilby gratis meldinger på alle kort- og mellomdistanseflyvninger som opereres av fly i Airbus A320-familien. Det betyr at også rutene fra Oslo til Frankfurt og München blir en del av dette tilbudet.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet Perplexity, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart