-->

8. januar 2024

Bekreftet: Thai Airways kommer til Oslo i juli

Thai Airways kommer tilbake til Oslo i juli 📷 wikimedia

I dag kom endelig bekreftelsen mange har ventet på, Thai Airways vender tilbake til Oslo lufthavn med daglige flygninger til Bangkok - Thailand.
annonse

1. juli er det klart, da letter første maskin fra Thai Airways fra Oslo lufthavn, med kurs for Bangkok, hovedstaden i Thailand.

Thai Airways har ikke vært på Gardermoen siden pandemien brøt ut, og selskapet har hatt store økonomiske problemer. Disse skal nå være løst, og selskapet reåpner stadig nye ruter.

Sammen med Osloruten gjenåpner rutene fra Bangkok til Colombo, Milano, Perth, Sydney og Taipei.

– Det er virkelig en glede å se Thai Airways tilbake på Oslo lufthavn fra 1. juli, sier leder for trafikkutvikling for Asia og Amerika, Ulv Elbirk.

– Dette er en svært populær rute, ikke bare for norske reisende som skal til Thailand og videre, men også for mange reisende fra Sørøst-Asia og Oseania, som finner Norge som et attraktivt og eksotisk reisemål.

Ruten blir operert med én daglig avgang, syv dager i uken, og billetter er lagt ut for salg.

Fra Oslo blir det avganger klokken 14:15, med ankomst Bangkok påfølgende dag klokken 06:15. Avgangene fra Bangkok går klokken 00:55 med ankomst Oslo klokken 07:25. Alle tider er lokale.

Thai skal bruke Boeing 777-300 med 348 seter på ruten, det er omlag 12% flere seter per flight enn tidligere maskintyper.

Oppdatert 08.01..2024 kl. 11:44

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart