-->

26. februar 2024

Flytoget svartelister taxiselskap

Svartelister taxiselskap etter overfakturering 📷 osloairports.com

Flytoget svartelister fem taxiselskap og vurderer politianmeldelser for forfalskning av rekvisisjoner og altfor høye priser.
annonse


Flytoget opplyser at de har svartelistet fem drosjeselskap og vurderer å gå til politianmeldelser grunnet mistanke om forfalskning av rekvisisjoner og overdrevne priser.

Åge Pedersen, direktør for virksomhetsstyring i Flytoget sier til Dagens Næringsliv, som først skrev om saken, at de har over 40 fakturaer under nøye vurdering. Kriteriene for gjennomgangen inkluderer priser som er urimelig høye, mistenkelige rekvisisjoner som gjentas, og selskaper som ikke er registrert i Brønnøysundregistrene.

Blant de nevnte selskapene er
  • Royal Taxi
  • Nye Royal Taxi
  • 24 Transport Norge
  • DDOT Tjenester Sediqi
  • Mosses Delikatesse
Disse selskapene benekter imidlertid anklagene fra Flytoget.

Flytoget hevder at de mistenkte selskapene har prøvd å overfakturere ved å forfalske rekvisisjoner og operere med svært høye priser. Pedersen informerer om at Flytoget allerede har politianmeldt ett tilfelle de mener er svindel.

Flytoget oppfordrer andre drosjeselskap til å følge retningslinjene nøye og forsikrer passasjerer om at de tar slike saker på alvor for å sikre rettferdige priser og et pålitelig transporttilbud mellom Oslo og Gardermoen. Det presiseres at sjåfører ikke har lov til å kreve betaling langt over normalprisene under påskudd av at det er en tredjepart som betaler gjennom en rekvisisjonsordning.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart