-->

22. mars 2024

234.000 fløy med Icelandair i februar

 
Kan skilte med 17% trafikkvekst i februar 📷 wikimedia

234.000 fløy med Icelandair i februar, det er en økning på 17% sammenlignet med samme periode i fjor. Videre har det vært en økning på 4 prosent fra januar.Majoriteten av passasjerene i februar reiste til Island, noe som understreker økningen i populariteten til destinasjonen. Icelandair har fortsatt å styrke sin posisjon i markedet, spesielt etter å ha blitt rangert blant de beste flyselskapene for 2024 av den anerkjente britiske forbrukerorganisasjonen Which?.

41% av Icelandairs passasjerer reiste til Island, 20 prosent reiste fra Island, og 30 prosent benyttet seg av selskapets stopover-tilbud ved å reise via Island. I tillegg var 9 prosent av passasjerene innenlandsreisende. Kabinfaktoren for februar var på 76,6 prosent, mens punktligheten til flyselskapet var på imponerende 84,6 prosent, en betydelig økning fra året før.

Administrerende direktør i Icelandair, Bogi Nils Bogason, uttrykte tilfredshet med selskapets sterke trafikktall i februar. Han fremhever spesielt den økte passasjertrafikken både nasjonalt og internasjonalt, samt den høye kabinfaktoren sammenlignet med tidligere år. Til tross for utfordringer som et vulkanutbrudd i Reykjanes-området, klarte selskapet å opprettholde jevne flyavganger og oppnå sin beste punktlighet på mange år.

Icelandair ble også hedret med en andreplass i Which? sin kåring, basert på reisendes egne erfaringer med 22 ulike flyselskaper og over 10.000 flyreiser. Kriterier som punktlighet, kundeservice, benplass, pris, mat- og drikkeutvalg, renhold og sittekomfort ble vurdert i kåringen, som anerkjenner Icelandair for deres kvalitetstjenester og kundetilfredshet.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart