-->

7. mars 2024

Februar var en sterk måned for Norse

Februar var en god måned for Norse Atlantic Airways

Norse Atlantic Airways har avsluttet februar med en positiv sammenligning mot forrige år. Kabinfaktoren for måneden var på 72%, en stigning på 22% sammenlignet med året før.
annonse


I februar fløy Norse Atlantic 50.694 passasjerer fordelt på 225 flyvninger, inkludert 30 charterflyvninger, det er dobbelt så mange passasjerer som i februar 2023.

Februar representerte en rekordmåned når det gjelder gjennomsnittlige bestillinger per dag.

82 prosent av flyvningene ankom innen 15 minutter etter planlagt ankomsttid, med en fullførelsesrate på 100 prosent.

Trafikken, målt ved inntektsgivende passasjerkilometer, økte med 103% til 350 millioner. Kapasiteten var 485 millioner setekilometer, opp 41 prosent fra fjoråret.

- Evnen for Norse til å være smidig og raskt svare på markedsetterspørsler forblir vår kjernekompetanse, og resultatet av tidligere justert vinterkapasitet har ført til en sterk februar belastningsfaktor.

 - Våre charteroperasjoner fortsetter å vokse, med 30 gjennomførte oppdrag i løpet av måneden, og vi ser frem til å fly for Air Peace i april og lansere deres første flyvning mellom Lagos i Nigeria, og London. Det sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart