-->

6. mars 2024

Norwegian: 1.2 millioner fløy med selskapet i februar

Nærmere 9 av 10 seter var solgt i februar 📷 wikimedia

I februar reiste 1.281.212 passasjerer med Norwegian, nesten 9 av 10 seter var fyllt opp, og det er nær den høyeste fyllingsgraden Norwegian noensinne har hatt i en februarmåned.
annonse


Konsernsjef Geir Karlsen uttrykker stor tilfredshet over de positive trafikktallene som viser tilliten kundene har til Norwegian. Med en fyllingsgrad på 86 prosent er selskapet på vei mot rekordhøyder. Bookingtrenden er solid i alle markeder, og populære påskeavganger er allerede i ferd med å bli fullbooket. Karlsen takker passasjerene for tilliten og ser frem til å ønske dem velkommen om bord.

Norwegian hadde en kapasitet (ASK) på 1,951 milliarder setekilometer i februar, en økning på syv prosent fra året før, mens faktisk passasjertrafikk (RPK) var på 1,676 milliarder setekilometer. Selskapet opererte i gjennomsnitt med 68 fly i februar, og hele 99,4 prosent av flyvningene ble gjennomført som planlagt. Punktligheten var også god, med 81,0 prosent av avgangene innenfor 15 minutter etter ordinær tid.

Det tette samarbeidet med Widerøe gir positive resultater, blant annet ved at Norwegians Red Handling nå håndterer bakketjenestene for Widerøe på Alicante flyplass. Widerøe Ground Handling har på sin side overtatt ansvaret for Norwegian på flere norske flyplasser som Molde, Trondheim, Stavanger, Bodø, Haugesund og Ålesund.

Konsernsjef Geir Karlsen ser frem til videre utvikling av samarbeidet med Widerøe og understreker at synergier skapes innen flere områder til fordel for både kunder og ansatte. Den positive utviklingen lover godt for fremtiden for begge selskapene.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart