-->

21. mars 2024

Starter ny rute til Vilnius

Lanserer sin tredje rute fra Torp 📷 Sandefjord lufthavn

airBaltic starter ny rute fra Sandefjord lufthavn til Vilnius, hovedstaden i Litauen. Den nye vinterruten får to ukentlige avganger med oppstart i oktober.Den nye ruten til Vilnius i Litauen får to ganger i uken, tirsdag og lørdag. Det er mange litauere som bor og jobber i Sandefjordregionen, så dette er svært gode nyheter og mange har savnet dette tilbudet etter at Wizz Air la ned sin rute. En direkterute mellom Torp og Litauen har vært sterkt ønsket fra flyplassledelsen og fra alle med relasjon til Litauen som bor og jobber i regionen.

Tredje Torprute på kort tid
airBaltic startet sin første rute fra Torp til Gran Canaria i desember, og skal åpne rute nummer to til København rett etter påske. At de nå også annonserer sin tredje rute fra Torp med oppstart 29. oktober viser at selskapet evner å snu seg raskt rundt og griper markedsmuligheter som åpner seg. airBaltic er i en spennende vekstfase der de øker flyflåten sin og satser på å utvikle seg i Norden og Nord-Europa.

airBaltic fornøyd med Torp
Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i airBaltic uttaler:

- Vi evaluerer markedet kontinuerlig og er glade for å kunne utvide vår tilstedeværelse i Norge ved å lansere Vilnius som ny rute fra Torp. Vilnius er en levende og mangfoldig by og den nye ruten vil være til glede for både ferie- og fritidsreisende, så vel som forretningsreisende. Vi er takknemlige for vårt samarbeid og partnerskap med Sandefjord lufthavn og for måten de tilrettelegger for at airBaltic kan utvide i Norge.

Rutetidene:
På tirsdagene vil flyet lette fra Vilnius 07:00 og lande på Torp 08:55. Fra Torp letter flyet 09:35 og lander i Vilnius 11:20.

Lørdagsavgangen går også fra Vilnius 07.00 med ankomst Sandefjord 08:55. Fra Torp er det avgang 18:20 med ankomst Vilnius 21:05.

Flytiden er 1 time og 45 minutter, alle tider er lokale.  

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart