-->

18. april 2024

Eftir etablerer seg på Oslo lufthavn

Åpner Skandinavias første bruktbutikk på Oslo lufthavn 📷 Avinor

Vintagebutikken Eftir har i dag åpnet en pop up-butikk i utenlandsterminalen på Oslo lufthavn. Dette er den første vintagebutikken i en skandinavisk flyplass.


Stort utvalg av vintage og second hand
Eftir er en konseptbutikk som tilbyr et nøye kuratert utvalg av vintage og second hand-varer innen klær, mote og interiør. Butikken skal fokusere på vintage tekstiler og tilbehør for både kvinner og menn.

- Hos Eftir på Oslo lufthavn vil du finne et nøye kuratert utvalg av vintage og ombruk for både herre, dame og unisex innen store anerkjente motehus, sier Cecilie Ova Nielsen i Eftir.
 
Kundene kan forvente å finne varer fra kjente motehus som Dior, Chanel og Dolce Gabbana, i tillegg til klassiske vintage-plagg. Butikken satser også stort på herremote.

Tester konseptet i tre måneder
Pop up-butikken ble lansert 17. april og ligger i utenlandsterminalen ved D-gatene, rett ved BIT. I første omgang skal Eftirs utsalg testes i tre måneder gjennom sommeren på Oslo lufthavn.

- Nå skal vi teste og lære, men målet er et permanent tilbud på flyplassen, forteller Nielsen.

Stor tro på marked for ombruk
Eftir og Avinor har stor tro på at det er et marked for ombruk blant både norske og internasjonale reisende.
 
- Vårt mål er å nå ut til en ny målgruppe og sammen med Avinor legge til rette for at flere reisende kan benytte seg av gode sirkulære konsepter. Vi tror at vi vil oppnå en sunn og god omsetning, men fremfor alt utfordre nok et nytt område med fremtidens måte å konsumere på, sier Nielsen.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart