-->

12. april 2024

Norse Atlantic Airways avslutter vinteren med sterk vekst

Norse avsluttet vintersesongen med en sterk vekst 📷 Eric Moen/ Norse Atlantic

Mars markerte en sterk avslutning på vintersesongen for Norse Atlantic Airways, med imponerende vekst på alle nøkkeltall sammenlignet med i fjor.


Selskapet hadde en gjennomsnittlig kabinfaktor på 82 prosent i mars, en økning på 22 prosentpoeng fra samme periode i fjor. I løpet av mars hadde Norse Atlantic Airways 85 652 passasjerer fordelt på 324 flygninger, inkludert 46 charterflygninger. 73 prosent av flygningene ankom innen 15 minutter av oppsatt rutetid, med en punktlighet på 100 prosent.

Fornøyd toppsjef
- Norse har avsluttet vintersesongen med positiv vekst på alle nøkkeltall. Jeg er spesielt fornøyd med at passasjertallet har doblet seg og at RPK (revenue passenger kilometer) nesten har tredoblet seg sammenlignet med i fjor. Nå går vi inn i den travle sommersesongen fullt forberedt til å operere 12 fly i toppsesongen og ta imot enda flere passasjerer om bord, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.

Økt chartervirksomhet
I mars opererte selskapet 46 charterflygninger, det høyeste antallet i en enkeltmåned siden oppstarten. Den månedlige økningen i chartervirksomhet demonstrerer den voksende tilstedeværelsen til Norse i chartermarkedet for videreflyginger, og den tilliten kundene har til selskapets evne til å imøtekomme deres behov, sier Larsen.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart