-->

11. april 2024

SAS: Fra Star Alliance til Sky Team

Fra september er SAS over i Sky Team alliansen

SAS har nylig sluppet spennende detaljer om neste kapittel i selskapets fremtidige kommersielle relasjoner. SAS vil forbli i Star Alliance frem til 31. august 2024, og kundene kan begynne å nyte fordelene med de fleste SkyTeam-flyselskaper fra 1. september 2024.


Nye lojalitetsfordeler for EuroBonus-medlemmer
Etter denne overgangen som starter 1. september 2024, vil SAS EuroBonus-medlemmer nyte lojalitetsfordeler som ligner på de som tilbys i dag med Star Alliance-flyselskaper, hos de fleste av SkyTeams flyselskaper.

Utvidede kommersielle relasjoner med SkyTeam
SAS er i avanserte forhandlinger med SkyTeam og mange av dets medlemsselskaper for å utvikle og vokse omfattende kommersielle relasjoner. Vi ser frem til å gi kundene våre tilgang til 19 nye flyselskaper og mer enn 1.060 destinasjoner rundt om i verden. Kundene vil fortsatt ha tilgang til sine favorittbyer og -regioner, samtidig som de får flere reisealternativer til tidligere uservede destinasjoner.

Smidig overgang til en spennende reiseframtid
- Vi er henrykt over å gå videre på vår alliansereise og bane vei for nye, spennende destinasjoner og lojalitetsprogramfordeler over hele verden. Vår fokus nå er å veilede kundene og EuroBonus-medlemmene våre gjennom hvert steg i denne overgangen. Vi ser frem til å dele flere detaljer etter hvert som reisen vår skrider frem, med mål om å skape en smidig overgang til en spennende reiseframtid sammen med oss, sier Paul Verhagen, sjef for kommersielle aktiviteter i SAS.

SAS har samarbeidet tett med både Star Alliance og SkyTeam og mange av deres medlemmer de siste 6 månedene for å sikre en smidig overgang for alle kunder og EuroBonus-medlemmer.

Alle kundefordeler fra Star Alliance, inkludert opptjening og innløsning av EuroBonus-poeng, loungetilgang og andre fordeler gjennom kundens reise, vil fortsette å gjelde frem til 31. august 2024. EuroBonus vil fortsatt være SAS' lojalitetsprogram, også etter at SAS forlater Star Alliance.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart