-->

29. april 2024

SAS blir med i SkyTeam

Har underskrevet allianseavtale i dag 📷 SAS

Dagen i dag markerer en viktig milepæl for SAS og SkyTeam. De to partene har nå offisielt signert en allianseavtale, som innebærer at SAS blir en del av den globale flyalliansen SkyTeam fra 1. september i år.
annonse


Avtalen er et viktig skritt for SAS, som nå får tilgang til SkyTeams globale nettverk med over 1600 destinasjoner verden over. SAS-kunder vil dra nytte av et utvidet rutenett, særlig til nye destinasjoner i Afrika, Latin-Amerika og Karibbien.

Bedre kundeopplevelse og fordeler for EuroBonus-medlemmer
Samarbeidet mellom SAS og SkyTeam vil også føre til en bedre kundeopplevelse for alle reisende. SkyTeam har forpliktet seg til å sørge for en sømløs overgang for kundene.

For EuroBonus-medlemmer betyr SAS' inntreden i SkyTeam at de får fordeler hos de fleste av alliansens flyselskaper. Sølvmedlemmer får status som SkyTeam Elite, mens Gull- og Diamantmedlemmer blir SkyTeam Elite Plus. Dette gir tilgang til et nettverk av over 750 flyplasslounger og SkyPriority-tjenester som prioritert innsjekk, ombordstigning og bagasjehåndtering.

Styrket globalt nettverk for SkyTeam
For SkyTeam betyr samarbeidet med SAS en ytterligere styrking av alliansens globale nettverk. SAS' sterke posisjon i Skandinavia, med tilgang til de største og viktigste lufthavnene, vil komplettere SkyTeams tilbud.
Samlet sett er dette en svært positiv utvikling for både SAS og SkyTeam, som vil gi kundene et enda bedre tilbud og opplevelse.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart