-->

22. mai 2024

Gratistilbud på norske flyplasser i sommer

Skal fronte gratistilbudene i sommer 📷 Avinor/ Catchlight

I en tid da norske flyplasser fylles opp med ferieglade reisende, ønsker Avinor å motbevise oppfatningen om at alt er dyrt og dårlig på flyplassene. Tilbudene skal frontes ekstra i sommer.
annonse


Konserndirektør Joachim Lupnaav Johnsen forteller at de har lagt ned en stor jobb for å sikre gode gratistjenester til de reisende, og at disse vil frontes ekstra i sommer.

Johnsen trekker frem Oslo lufthavn som et godt eksempel på gratis tilbud:
  • Vannstasjoner for å fylle vannflasker
  • Gratis strømuttak og internett 
  • Ammerom, lekeplasser og stellebord for barnefamilier
  • Gratis tegnehefter hos serveringsstedene
  • Utstillinger fra Munch-museet og Kunsthistorisk museum

Pakketilbud og måltidspakker

Avinor har også jobbet med å få aktørene på flyplassene til å tilby gode pakketilbud og spesielle måltidspakker, spesielt rettet mot småbarnsfamilier. Disse tilbudene vil bli frontet på forskjellige flater i sommer.

Bredde i tilbudet
Johnsen mener kampanjen vil bidra til å vise frem bredden blant både spisesteder og kiosker på flyplassene i sommer, uavhengig om man trenger noe raskt og enkelt eller ønsker et bedre måltid med høyere kvalitet. Han understreker at Avinor jobber kontinuerlig for å holde prisnivået på et riktig nivå, og at de også har restauranter og spisesteder med samme priser som utenfor flyplassene.

Målet er å ha et tilbud på flyplassene som er tilpasset enhver lommebok, slik at de reisende kan benytte ventetiden til å hygge seg med tilbudene Avinor har å by på.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart