-->

7. mai 2024

Pris til Air France-KLM for bærekraftsmål

Vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft 📷 KLM

Air France-KLM sin investering på 4,7 millioner dollar i selskapet DG Fuels sitt anlegg for bærekraftig flydrivstoff (SAF) ble nylig belønnet med prisen «Årets strategiske investering» på SAF Investor Awards.
annonse


Investeringen sikrer fremtidig drivstofftilførsel og økte produksjonsvolumer

 - Det føles bra at vår ambisjon og vilje til å drive reell endring som fører luftfartsindustrien mot en mer bærekraftig fremtid, blir anerkjent på denne flotte måten.
Maria Hagelberg, ansvarlig for bærekraftsspørsmål, KLM


KLM har ambisiøse mål og planlegger å bruke 10% SAF* innen 2030, samtidig som de fortsetter å investere i nye moderne fly som reduserer CO₂-utslippene med 15%.

For å forbedre ESG-prestasjonen** i hele verdikjeden lanserer KLM nå "Sustainable Airlines Initiative" sammen med samarbeidspartnere Air France, Transavia, Delta Air Lines og Virgin Atlantic.

Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen. SAF vil fortsatt spille en viktig rolle i hele overgangen.

Flyreiser er fortsatt det eneste alternativet i mange tilfeller, samtidig som vi står overfor en klimakrise. Derfor haster det med overgangen, fastlår Hagelberg.

SAF* Sustainable Aviation Fuel/ bærekraftig flydrivstoff
ESG-prestasjonen** handler om et selskaps innsats og resultater innen miljø (Environmental), samfunn (Social) og eierstyring (Governance)

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart