-->

21. mai 2024

Setter Afrika og Midtøsten på rutekartet til vinteren

Afrika og Midtøsten står på rutekartet kommende vinter

Norwegian skal fly til nye og gamle destinasjoner i Midtøsten og Afrika kommende vintersesong. I tillegg kommer populære ruter som Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote tilbake.
annonse

 

Neste vinter reåpner Norwegian sin rute fra Oslo til Dubai i De forente arabiske emirater, men de flyr ikke til hovedflyplassen Dubai International Airport (DXB) som de gjorde fram til 2019, men velger nå den mindre flyplassen Al Maktoum International Airport (DWC).

Denne flyplassen ligger omtrent 4 mil sør-vest for Dubai by. Rundt 15 andre flyselskap flyr her, og tilbyr samlet, omlag 30 ruter.

Første avgang er planlagt 15. desember, med avgang hver onsdag og søndag, flytiden er på rett over syv timer.

Reåpning blir det også på ruten fra Gardermoen til Agadir i Marokko, denne har selskapet fløyet mellom 2010 og 2019. Denne gangen blir det ogsåp en ykentlig avgang, hver onsdag - første avgang 30. oktober. Flytiden er på fem time rog ti minutter.

Nykommeren neste vinter er Hurgada i Egypt. Ruten starter opp 2. november med en ukentlig avgang, hver lørdag. Ruten skal flys ut mars neste år. Reisetiden fra Oslo til Hurgada er på fem og en halv time.

- Det er fabelaktig å slippe nye flyruter til så spennende destinasjoner. Dette er ruter som har vært etterspurt av kundene, og vi forventer at disse blir svært populære blant nordboere som vil reise og oppleve nye destinasjoner under solen i vinterhalvåret, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

I tillegg til dette skal Norwegian fly fra Oslo lufthavn til Lanzarote, Madeira og Marakech i vinter, mens Gran Canaria og Tenerife er helårsdestinasjoner du kan reise til både i juli og til jul.

Norwegian fly også fra Torp til Gran Canaria kommende vinter.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart