-->

1. juni 2024

Icelandair markerer det største sommerprogrammet i selskapets historie

Aldri fløyet så mange sommerruter som i år 📷 Icelandair

Nye ruter i mai betyr at Icelandair nå flyr til over 50 destinasjoner. Dette er det største sommerprogrammet i flyselskapets historie. Icelandair vil fly opptil 65 avganger fra Island hver dag i sommer.
annonse


Flyselskapet tilbyr denne sommeren daglige flyvninger til 28 destinasjoner, inkludert nye dagruter til Bergen, Roma, Raleigh Durham og Minneapolis.

Nye ruter til Færøyene, Pittsburgh og Halifax
1. mai startet Icelandair ruteflyvninger til Færøyene, med 5-6 avganger per uke frem til slutten av oktober. Disse morgenflyvningene fra Keflavik kobles sømløst til Icelandairs 17 destinasjoner i Nord-Amerika.

16. mai markerte starten på sesongruten mellom Pittsburgh og Island, med fire ukentlige avganger frem til oktober. Dette forbedrer forbindelsene mellom Europa og Pittsburgh for både forretningsreiser og ferieturer.

Fra 31. mai relanserer Icelandair også flyvninger til Halifax, Nova Scotia, med tre ukentlige avganger frem til midten av oktober. Halifax blir dermed et knutepunkt for reisende som vil reise videre til andre destinasjoner i Canada gjennom Icelandairs partnernettverk.

Bogi Nils Bogason, administrerende direktør i Icelandair, uttaler:

- Vi markerer vårt største sommerprogram i Icelandairs historie, som vi er veldig stolte av. Med nye ruter til Pittsburgh, Halifax og Færøyene viser vi vår pågående forpliktelse til å tilby våre kunder det beste utvalget av destinasjoner rundt om i verden, for å bringe besøkende fra hele verden til Island.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart