-->

25. juni 2024

Nytt apotek åpnet på Gardermoen

Har åpnet nytt apotek på Oslo lufthavn 📷 Vitusapotek

Et etterlengtet tilbud er endelig på plass på Oslo lufthavn Gardermoen. Før helgen åpnet Vitusapotek sin nye filial, og fyller dermed et tomrom som har eksistert siden det forrige apoteket ble lagt ned under pandemien.
annonse


Det nye Vitusapoteket er strategisk plassert i ankomsthallen på Oslo lufthavn, og vil være lett tilgjengelig for reisende og ansatte. Apoteket vil ha generøse åpningstider for å imøtekomme flyplassens travle timeplan: mandag til fredag fra 08:00 til 18:00, lørdag fra 10:00 til 17:00, og søndag fra 15:00 til 19:00.

Kunder kan forvente et bredt utvalg av produkter, inkludert reseptbelagte og reseptfrie medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket vil også tilby spesialiserte tjenester som Medisinstart og inhalasjonsveiledning, opplyser de på sinde nettsider.

I tillegg til det vanlige varesortimentet, vil apoteket tilby vaksinering, inkludert influensavaksiner og reisevaksiner. Dette kan være spesielt nyttig for reisende som trenger siste-minutts vaksinering eller dokumentasjon.

Apoteket vil være bemannet med kvalifiserte farmasøyter og apotekteknikere som kan gi faglig rådgivning og hjelp med riktig bruk av medisiner.

For de som ønsker å spare tid, tilbyr apoteket en praktisk bestillingstjeneste. Kunder kan bestille medisiner på forhånd og motta en SMS når varene er klare for henting, med en garantert leveringstid på én time innenfor apotekets åpningstider.

Med åpningen av dette nye apoteket får reisende og ansatte på Oslo lufthavn endelig tilgang til et viktig helsetilbud, noe som utvilsomt vil bli godt mottatt av mange.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart