-->

1. juli 2024

Restarter Bangkokrute i dag

Thai Airways er tilbake på Oslo lufthavn i dag 📷 wikimedia

I ettermiddag er det klart for Thai Airways første avgang fra Oslo lufthavn til Bangkok, på fire år. Selskapet vil fly daglig mellom de to hovedstedene, og vil konkurrere mot Norse Atlantic Airways.
annonse


I dag gjenopptar Thai Airways sin populære direkterute mellom Bangkok og Oslo etter en pause på over fire år. Pandemien satte en effektiv stopper for denne og de fleste andre flyrutene i mars 2020.

Flyselskapet vil nå tilby daglige avganger med en Airbus A350-900, med en kapasitet på 321 seter.

Flyruten vil følge samme tidsskjema som før pandemien, med avgang fra Bangkok kl. 00:55 og ankomst Oslo kl. 07:25. Returruten fra Oslo tar av kl. 14:15 og lander i Bangkok kl. 06:15 neste dag.

Her kan du sjekke om Bangkokflyet er i rute 

Gjenåpningen av denne ruten er ikke bare en fordel for norske turister som reiser til Thailand og videre i Asia, men også for reisende fra Sørøst-Asia og Oseania som ser på Norge som et attraktivt reisemål.

Ulv Elbirk, leder for trafikkutvikling for Asia og Amerika ved Oslo lufthavn, uttrykte tidligere i år glede over gjenåpningen og peker på rutens betydning for både turisme og næringsliv.

Spesielt viktig er den økte fraktkapasiteten for sjømatnæringen. Ruten vil bidra til å styrke handelen mellom Norge og Asia, med mulighet for å frakte store mengder fersk sjømat til Bangkok og videre.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart