-->

2. juli 2024

Viser de reisende "skrekkseng" med levende veggedyr

Viser veggedyr i senga - minutt for minutt 📷 Storebrand

Storebrand sjokkerer reisende på Oslo lufthavn med "Skrekksenga" - en installasjon med levende veggedyr for å øke bevissthet om skadedyrproblematikk.
annonse


Reisende på Oslo lufthavn møtes av et uvanlig syn i avgangsområdet denne sommeren. Forsikringsselskapet Storebrand har plassert en seng infisert med levende veggedyr, kalt "Skrekksenga", for å øke bevisstheten om det voksende problemet med veggedyr blant reisende.

Markedsdirektør i Storebrand, Camilla Haveland, forklarer:

- Denne utstillingen er litt skremmende, men svært informativ. Den viser reisende hva de skal se etter når de sjekker inn på overnattingsstedet og hvilke forhåndsregler man bør ta for å redusere risikoen for å få med blindpassasjerene hjem i bagasjen.

Installasjonen inkluderer et kamera som gir besøkende muligheten til å se veggedyrene krype rundt i sanntid. Samtidig får reisende praktiske tips for å unngå nærkontakt med disse uønskede gjestene:
  • Undersøk rommet grundig ved ankomst, spesielt sengen
  • Be om et annet rom eller bytt hotell ved mistanke om veggedyr
  • Hold bagasjen lukket og plassert vekk fra sengen og gulvet
  • Unngå å la klær ligge på gulvet eller sengen

Marianne Solheim, markedsansvarlig for forsikring i Storebrand, påpeker at selskapet har tilbudt veggedyrkontroll på gardermoen de siste to årene.
 Disse souvernirene har du ikke lyst å ha med hjem 📷 Dogpoint/ Tor Iljar

- Med hjelp av spesialtrente hunder har hjemkommende turister fått muligheten til å få sjekket bagasjen sin for veggedyr. Ved funn har vi spandert gratis nedfrysing av den infiserte bagasjen, sier hun.

Kampanjen, som er en videreutvikling av fjorårets prisvinnende innsats, har som mål å redusere risikoen for at reisende tar med seg veggedyr hjem. Forsikringsselskapet håper at denne oppsiktsvekkende installasjonen vil bidra til økt bevissthet og forebygge spredning av veggedyr.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen 


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart