-->

22. november 2007

Ryanairs bonuskort

De er ofte i mot bonuskort og lignende, billigselskapene, men nå utvider en av de store aktørene Ryanair, med å introdusere Ryanairkortet til andre land enn Storbritannia, først ut er Sverige og Polen.


Ryanair har i et par år sammarbeidet med mastercard og GE Moneybank om et kredittkort i Storbritannia, nå har de også sluppet det i Sverige og Polen. Lavprisaktøren som flyr fra Torp til 13 destinasjoner i Europa, har sålangt ikke planer om å lansere kortet i Norge, de vil se på mottagelsen i Sverige først. Men trolig er det bare snakk om tid før kortet kommer i andre land selskapet flyr til. Ryanair sier selv at kortet er godt mottatt blant britene, og dette er en av flere inntektskilder for flyselskapet, sammen med salg av hotelrom, billeie, eventbilletter osv.

Virker slik:
Kunder som i løpet av de første 90 dagene handler for minst 5.000 svenske kroner får en gratis tur-returreise til en valgfri destinasjon i Europa, med forbehold om ledige billetter. 20.000 kroner det neste halvåret gir en ny tur, og 40.000 enda en ny reise osv.
Man skal merke seg at man må betale skatter og avgifter på bonusreisen, og de må betales med Ryanairs mastercard, du får derfor kredittkortgebyret på toppen, det er fortiden på kr. 24,- per reise fra Norge. I Sverige vil kortet være gratis det første året, deretter koster det 295,- svenske pr. år. De første 60 dagene er rentefrie på kreditten, deretter en effektiv rente på 17,5%
Du kan ikke ta ut bonusreisene i juli og august, og du får maks to bonusreiser i løpet av et halvt år.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart