-->

30. november 2007

SAS satser på Lofoten

I morgen lørdag, åpner den nye fastlandsforbindelsen i Lofoten - Lofast. Dette feirer blant andre SAS med gode priser og flere avganger.

SAS har med seg åpningsgaver til Lofoten i form av veldig lave priser på nyåret. En uke etter åpning vil SAS selge billetter fra Evenes til Oslo fra kroner 250,- en vei. I prisen får du også frokost, kaffe og te, samt bagasje.


SAS satser sterkt på Lofoten fordi de allerede er en viktig aktør på destinasjonen, og de flyr flere tusen turister til Evenes hvert år. Lofoten er som kjent en av Norges aller ypperste turistdestinasjoner, spesielt hva naturen angår. Med den nye fastlandsforbindelsen sier de i SAS at det blir enklere å komme seg til Lofoten, og selskapet regner med økt trafikk.

SAS er allerede den aktøren som har flest avganger til og fra Evenes, men de øker alikevel kapasiteten på neste års sommerprogram, som starter i slutten av mars. I fjor sommer fløy selskapet 29 turer i uken, neste sommer øker de til 32 rundturer. SAS kan også bekrefte at hvis trafikken øker enda mer enn de planlagte turene tilsier, er de villige til å sette inn enda flere fly på strekningen.

SAS feirer Lofaståpningen med gode priser både til Sør-Norge og ut i Europa, reiseperioden er fra 7. januar til 9. mars.
FOTO: G.Jensenwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart