-->

21. desember 2007

Forsvaret har signert avtale med Norwegian

Norwegian bekrefter i dag at de har signert en treårskontrakt med Forsvaret, med opsjon på et år til, om å frakte deres personell. Kontrakten betyr også en ny rute fra Oslo til Bardufoss.

I en pressemelding bekrefter Norwegian at de i dag har signert en treårskontrakt med Forsvaret om flyreiser. Samlet verdi over tre år er på ca en milliard kroner. Med denne avtalen vil Norwegian starte ruter fra Oslo til Bardufoss, samt Tromsø-Bodø-Trondheim. Avtalen gjelder fra 1. februar 2008. Foreløpig har ikke selskapet offentliggjort opplysninger om rutetabeller eller priser på de nye rutene.

- Dette er en fantastisk milepæl hos oss. Med denne avtalen forsterker vi vår tilstedeværelse i Nord-Norge, og sørger for at vi dekker enda mer av landsdelen på helårsbasis. Samtidig viser dette at vårt fokus på kvalitet, kostnader og lave priser har gitt resultater. Vi er samtidig ydmyke i forhold til hvilke krav Forsvaret stiller til oss som leverandør. Det er nå jobben begynner, sier Lars Sande, salgsdirektør i Norwegian.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart