-->

4. mai 2008

Fremtidens flyseter ?

Thompson Solutions, som designer og utvikler løsninger og systemer for flykabiner har designet nye flyseteløsninger. Cozy suite er navnet, og skal være mer komfortabel og gi bedre hvile for passasjerene. Flyselskapet Delta har allerede lagt inn en ordre på setene, og planlegger å sette de inn på turistklasse om bord i sine fly fra 2010.

Det har tatt selskapet sju år på å utvikle det nye flysetet, som er lagt opp etter tripp-trapp-tresko prinsippet. Selskapet baserer utviklingen av det nye setet på studier av flypassasjerer på kort- og langdistanseflygninger. Ifølge disse studiene, viste det seg at alle passasjerene som forsøkte å sove på flyet, forsøkte å plassere seg i vinkel, og personen lengst mot vinduet syntes å ha minst problemer med å slappe av - fordi de kunne hvile hodet mot veggen.

Med det pararellforskjøvede Cozy suite, har alle et hjørne å hvile hodet, samtidig som alle får litt mer privatliv. Setet er konstruert og modellert etter kroppen og skuldrene, slik at du skal få den beste hvilekomforten. Setet kan legges noe ned, uten at det foringer sitteplassen eller sittekomforten til personen bak deg. Seteryggen skyves ned i hvileposisjon innenfor ditt eget skjell. Sitteputene kan også vippes opp, slik at det blir lettere å komme seg inn og ut fra de innerste setene.

Foto: Thomson Solutionswww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart