-->

27. august 2008

Magnusson avviser storsatsing på Rygge

I går fortalte Moss-Avis at eieren av det svenske flyselskapet City Airline, med base på Landvetter flyplass i Gøteborg, går med planer om en storsatsing på Rygge. I dag avviser Magnusson dette.

I følge gårsdagens utgave av Moss-Avis skal Magnussons forlengede arm i Norge, Endre Stephensen ha uttalt at City Airline vil satse tungt på innland- og utenlandsruter fra Rygge, i løpet av det nærmeste året, og gjøre flyplassen i Østfold til en nettveksflyplass. I dag sier Magnusson til Aftenposten at de vil vurdere å satse på en rute mellom Rygge og Gøteborg Lufthavn Landvetter, og ingenting annet. landvetter er City Airlines hjemmebase.

- Det er korrekt at vi vurderer en rute, mellom Gøteborg og Rygge, den kan virke interressant og kan teoretisk komme i gang til neste år. Men at jeg har større planer for satsing på den nye flyplassen i Norge er i beste fall veldig overdrevet, sier Magnusson.

Hvis det blir startet opp en rute fra Rygge til Gøteborg, med City Airline, kan man reise videre med selskapets ruter der i fra. Pr. i dag flyr de fra Landvetter til: Praha, Tallinn, Manchester, Birmingham, Lyon, Zürich, Luleå, Visby (sommer) og Åre/Östersund (vinter 08/09). (oppdatert 29/08/08 kl. 18:54)


annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart