-->

16. september 2008

Andre boller på Torp

Til nyttår blir det bokstavelig talt andre boller på Torp, flyplassen har inngåt avtale med Umoe Catering om de kommersielle serveringsarealene i utenriks- og innenriksterminalene på flyplassen, etter en anbudskonkurranse.– Dette er et betydelig løft for Sandefjord Lufthavn Torp, og en av de største kontraktene i lufthavnens historie, sier lufthavnsjef Alf-Reidar Fjeld. Han er svært tilfreds med at noen av landets mest kjente merkevarer i matveien nå blir å se på Torp.

Umoe skal investere et tosifret millionbeløp for å omskape serveringsarealene til enda mer moderne standard. Samtidig vokser variasjonen og mangfoldet i tilbudene.

Dette skjer samtidig som lufthavnen enda en gang utvider publikumsarealene i utenriksterminalen. 260 flere kvadratmeter skal passasjerene få å boltre seg på, hvorav en liten del blir avsatt til en "satellittbar" kloss ved ytterveggen mot flyoppstillingsplassene.

Stor aktør
Umoe Catering er en av de ledende kafé- og cateringkjeder i Norge, med en omsetning på over 2,2 milliarder kroner, 4.000 ansatte og mer enn 200 serveringssteder over hele landet.

Umoe vil overta driften av Lindys Pub innenriks, hvor de vil innføre en folkelig og spennende ”gastro”pub, med et utvidet bespisningskonsept i forhold til dagens. De vil overta kafeen på innland og utland, som i dag er drevet av Torp Cafe og Catering. Her innfører de et foodcourt konsept med ”paraply” navnet Fresh & Tasty. Dette omfatter Peppes Pizza, La Baguette og Café Opus. I tillegg vil de etablere to barer på utenrikssiden, en i tilknytning til bespisningskonseptet og en i et helt nytt areale som vil bli bygget i høst.

Ronny M. Gjøse, direktør i UCC lufthavnservering sier at UCC har tilbudt Sandefjord Lufthavn sine aller beste brands. Fresh & Tasty skal være et spennende og innholdsrikt serveringskonsept som er skreddersydd for Sandefjord Lufthavn. Innholdet i Fresh & Tasty er noen av Umoe Catering sine beste og utprøvde brands og konsepter og vi er svært glade for å kunne tilby et slikt mangfold med Peppes Pizza, La Baguette og Café Opus under et felles serveringskonsept / foodcourt. Her vil det være et variert utvalg av produkter som vil omhandle alt i fra nystekt pizza fra Peppes som er Norges eldste og største pizzakjede, ferske kvalitetsbaguetter, spennende lunsj og middagsretter som vil spenne fra moderne pasta og wokretter til tradisjonelle middagsretter. Vi vil også ha en sunn profil med sprøe og gode salater, fersk juice og smoothies.

Her vil det være fristelser for alle reisende uansett hvor sulten du er eller når på døgnet du er på lufthavna. Vi er også spesielt stolt av vårt nye ”gastro” pub konsept som skal etableres ved inngangen til terminalen hvor det vil være en hyggelig og uformell stemning med god ”pub” mat og uteservering i nye omgivelser. UCC lufthavnservering ønsker å bidra til at de reisende oppfatter lufthavna som enda bedre og at det totale serveringstilbudet er bredt, komplett og attraktivt for de reisende. Vi gleder oss stort til å starte opp på nyåret sier en entusiastisk direktør for UCC lufthavnservering Ronny M. Gjøse.

Reitan Servicehandel vil fortsette å drifte Narvesen-butikkene på Torp, det samme gjelder Tanum bokhandelen. Den vil bli flyttet til et nytt lokale på utenlandssiden.

Umoe Catering AS
omsatte i 2007 for 2,2 milliarder, sysselsetter over 4. 000 medarbeidere og driver mer enn 200 serveringssteder i Norge. De har kjente brands som Peppes Pizza, Burger King, T.G.I Fridays, La Baguette, Café Opus, Fattigmann og flere andre. Umoe Catering sitt datterselskap Umoe Catering Café (UCC) opererer i dag totalt 69 serveringssteder i Norge, hvorav UCC lufthavn servering drifter 7 serveringssteder på Bergen lufthavn, Flesland og 6 på Stavanger lufthavn, Sola. De har også serveringssteder på Oslo Lufthavn og overtar all serverings- og kioskvirksomhet på Haugesund Lufthavn, Karmøy 1. juni 2009.

Foto:
Ronny M. Gjøse (th) og Alf-Reidar Fjeld med noen av UCCs mest kjente brands.
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart