-->

16. september 2008

Widerøe best likt i lufta

En omdømmemåling av de tre store flyselskapene i Norge viser at Widerøe kommer best ut, med SAS Norge på andre plass og Norwegian på bunn. Widerøe har ligget i toppen i mange år, og beholder posisjonen som best blant flyselskapene.

- Dette er en laginnsats og en fantastisk flott prestasjon i et år hvor vi har hatt mange utfordringer i forbindelse med Q400-flyene sist høst, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i en kommentar.

49 prosent av de som ble spurt i undersøkelsen sier at de har et godt totalinntrykk av Widerøe. Tilsvarende tall for SAS Norge og Norwegian er henholdsvis 38 prosent og 33 prosent.
Dette viser den årlige omdømmeundersøkelsen av store norske bedrifter, utført av Synovate (tidligere MMI). 905 personer har opplyst om sine inntrykk av 116 bedrifter i Norge. Spørsmålene fordeler seg på kategoriene totalinntrykk, miljøbevissthet, samfunnsansvar og moral, økonomi og lønnsomhet og reklame og informasjon.

Blant de 116 selskapene man har undersøkt totalinntrykket til kaprer Widerøe en sterk 32. plass (+4 fra 2007), mens SAS og Norwegian endte betraktelig lengre ned på listen. SAS Norge landet på 57. plass (+11) mens Norwegian ligger enda lengre bak på 63. plass (+11).

De tre store flyselskapene har alle økt sitt omdømme siden i fjor. SAS Norge merker den største framgangen. Svært mange har endret standpunkt fra å ha et dårlig inntrykk av SAS Norge til å ha et godt inntrykk.
Foto: Widerøe

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart