-->

29. september 2008

Eastern Airways lander på Gardermoen

Januar neste år er det igjen klart for direkte trafikk mellom Oslo Gardermoen og Aberdeen i Skotland, da starter flyselskapet Eastern Airways opp med daglige flygninger mellom Oslo og Aberdeen i Skottland, skriver selskapet i en pressemelding i dag.
Den nye ruta skal etter planen starte opp 12. januar, det blir daglige avganger, med unntak av lørdager, og det skal settes inn en 50-seters maskin av typen Saab 2000 (bildet) på strekningen.
Eastern Airways rute fra Oslo blir selskapets tredje i Norge. De flyr allerede i dag fra Stavanger til Aberdeen og Newcastle.

Rutetabellen (lokaltid) for Oslo er som følger:
kl. 10.20 (12.20*) Aberdeen-Oslo
kl. 13.45 (15.35*) Oslo-Aberdeen
* Søndager i parentes

Oslo har tidligere hatt direkte forbindelse med Aberdeen med selskapet City Star Airlines, dette selskapet innstilte all sin trafikk 30. jauar 2008.

Eastern Airways tror ansatte i olje- og offshoreindustrien vil benytte seg av det nye tilbudet, men de håper også at golfturister og de som vil besøke et whiskydestilleri i områdene rundt Aberdeen vil finne ruta interressant. I tillegg til flyvninger til og fra Norge, flyr selskapet fra Aberdeen til Bristol, Durham Tees Valley, Newcastle, Southampton, Leeds Bradford, East Midlands, Humberside, Norwich, Stornoway og Wick.

Eastern airways gjennomgående ruter fra Oslo

Her kan du bestille Aberdeenbillettene

Les vår Aberdeenguide

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart