-->

7. oktober 2008

Norwegian også til Santorini

Neste sommer kommer Santorini på menyen hos lavprisselskapet Norwegian. Dette er en øy som ligger svært sentralt til blant i Kykladene i Hellas og er derfor et meget godt utgangspunkt for øyhopping. Samtidig garanterer øya postkortstemning og er et svært kjent reisemål for dem som ønsker å få med seg en av verdens mest romantiske solnedganger.
Santorini ligger lengst syd i øygruppen Kykladene og er en av de mest sagnomsuste og spektakulære øyene i Hellas. Øya har en spennende historie, og dens dramatiske landskap er resultatet av et massivt vulkanutbrudd for ca 3.500 år siden. Hovedstaden Fira, har en fantastisk beliggenhet på kanten av den 300 meter høye kraterkanten og tilbyr et internasjonalt og livlig turistliv, med et godt utvalg av restauranter, barer og butikker. Det sies at Santorini har noen av de vakreste solnedgangene i verden, og spesielt kjent er utsikten fra byen Oia, med sine hus som er boret inn i fjellsiden. Ønsker man å oppleve flere øyer kan en uke på Santorini gjerne kombineres med en tur til en eller flere av de kykladiske perlene som for eksempel Ios, Naxos, Amorgos eller Paros og Antiparos.

Sammen med nyheten om Santorini, kan kommersiell direktør i Norwegian, Daniel Skjeldam fortelle at de neste sommer også vil plukke fram Kypros igjen, og sette i rutetabellen.
- Kypros er ikke helt ny for oss og vi forsøkte denne ruten i en svært kort periode i sommer. Responsen var fantastisk god og vi har nå valgt å utvide tilbudet på denne destinasjonen til å gjelde perioden april til oktober den kommende sommeren, sier Skjeldam.
Kypros er kjent for sine fantastiske strender og sitt yrende uteliv, og er et perfekt sted for den som ønsker seg sol og sommer. Samtidig har øya hatt en strategisk plassering i historien, og i innlandet finner du derfor kulturminnesmerker og slott fra middelalderen. En dag på tur innover på øya kan derfor være den perfekte avstikker hvis man ønsker en avkobling fra det behagelige livet på stranden. Kypros har også et variert tilbud når det gjelder overnattingssteder. Man kan velge mellom alt fra yrende natteliv i Aya Napa-området til rolige dager på strender og resorter på Karpaz halvøya.

I dag startet også Norwegian sitt salg av billetter for sommeren 2009.

Foto: Olav Stendal/ Norwegian

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart