-->

30. oktober 2008

Ny Siciliarute fra Torp

Ryanair starter sin femte Italiarute fra Sandefjord lufthavn Torp. Den nye ruten går til Trapani på Sicilia og vil starte fredag 1 mai og trafikkeres to ganger per uke, mandag og fredag.

- Vi er veldig fornøyd med nok en gang å kunne annonsere en ny rute fra Norges raskest voksende flyplass. Italia er et yndet reisemål, hvor man kan sanke flotte ferieminner, sier markedssjef Tine Kleive-Mathisen i en pressemelding.Den nye ruten fra Sandefjord-Torp til Trapania på Sicilia blir Ryanairs femte direkterute til Italia fra Vestfoldflyplassen, og følger kun en uke etter at Ryanair annonserte oppstart til Bologna og Alghero på Sardinia våren 2009. De nye rutene innebærer at Ryanair nærmere seg én million reisende per år til og fra Sandefjord-Torp.
Sicilia byr på overveldende opplevelse med vakker og variert natur, innbydende hav og strender, byer som rommer fasinerende historiske vitnesbyrd fra de store klassiske greske og romerske kulturer. Nydelige normanniske kirker og slott vitner om en tid hvor Sicilia var en avgjørende maktfaktor i middelhavet. Et flott reisemål som har mye å tilby!

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart